Vi hjälper dig med Lön, Personal och Utbildning.

Lön

Löneadministration kan vara både krångligt och kostsamt, därför erbjuder vi en pålitlig och fungerande löneservice till ett fast och lågt pris. Hos GALPU har vi lång och bred erfarenhet av löneadministration och olika lönesystem.

Vi hjälper dig även att utbilda din egen löneadministratör.

Personal

Hos det lilla företaget tenderar personalfrågor att hamna på godtyckligt bord. VD:n eller kanske ekonomichefen tar sig an sådant de egentligen inte har tid eller kompetens för. Misstag i lag- och avtalshantering kan få stora konsekvenser och kosta mycket tid och pengar.

GALPU erbjuder Dig att få tillgång till en personalchef under den period som behovet finns. Arbetet blir ordentligt gjort, och Du sparar både tid och pengar.

Utbildning

Med ökad kunskap följer större möjligheter. GALPU har ett brett spann av effektiva utbildningar som hjälper Dina anställda att prestera ännu bättre.

Kurserna är särskilt anpassade för små och medelstora företag med en personlig prägel på undervisningen. Grupperna utgörs av 3-4 personer vilket gör utbildningarna unika. Allt för att undervisningen ska ske helt på Dina anställdas villkor och bli så effektiva som möjligt. Utbildningen sker i GALPUS lokaler, eller på ditt företag.